Monday, October 30, 2006

the pipettes

Gårdagskvällen var nog en av de billigaste krogkvällar jag har varit med om.
När jag hade klätt på mig och skulle ta mig till pendeln så slog de mig att jag inte hade ett öre hemma och på kortet hade jag ännu mindre.
-"Det här får man ju inte så mycket öl för." tänkte jag och kom på att mitt drickskuvert på jobbet säkert hade fyllts på sen sist. For till jobbet och där fanns 150kr.
Konstaterade ganska snabbt att det inte skulle bli någon våldsam fylla på de riksdalerna jag hade till mitt förfogande. Jag tog det som en man och tänkte att jag kunde ju testa vara nykter någon gång på krogen med. Låtsas att jag var frivilligt nykter.
Jag tror att alla gånger jag har varit nykter på krog så har jag varit på fel sida om bardisken.
Nåväl. Väl framme på debaser så visade sig det att de sålde ölen nästan gratis fram till kl 9. 25kr är nästan gratis i mina ögon. Jag hade 20minuter på mig att dricka billig öl. Så jag hann med 4.
Det var ingefär efter de fyra som jag hamnade i bra sällskap som bjöd hejvilt. De var fasligt fräscha för att vara 30taggare.
Man skulle kunna kalla det adoption nästan. Jag blev deras lilla ..*harkel* hundvalp.

Nåja, var tvungen att överge dem när de släpade med mig till något hårdrocksställe. Jag passade verkligen inte in bland alla svartklädda, 2meter stora, tatureade muskelknuttar med hår till höften. Om ni har sett Svampbob fyrkant the movie, när Svampbob och Patrik ska ta tillbaka sin bilnyckel av honom i baren, så vet ni hur jag kände mig. Om jag hade visat minsta lilla svaghet eller att jag hade rosa kalsonger på mig så hade de bergis slagit ihjäl mig. Höll på att hamna i bråk på killtoan bara för att jag pratade så konstigt tyckte de.
Så min överlevnadsinstinkt sade åt mig att gå därifrån. Gå därifrån snabbt. Jag överdriver nog när jag säger att jag var påklädd och därifrån på mindre än 3sekunder.
Hoppade på bussen med min sista 20lapp.
Fick gå ganska långt när jag väl hade hoppat av bussen och det var någonstans där emellan jag kom ikläm mellan marken och frosten. Herrejädrar vad kallt det blev. Mina öron fick erektion.

Jag skojar inte. Mina öronsnibbar svällde upp och blev hårda. Har aldrig varit med om något så konstigt. Misstänker att de unga medelålderskvinnorna hade smugglat i mig viagra men någonstans på vägen slog det sett och allt blod pumpades till öronen istället.



Öhm, jo just det. the pipettes var sååå jädra bra. Förbandet, Billie the vision, var med jättebra. Men förbandet till förbandet var sådär.

No comments: