Thursday, February 16, 2006

Dag 1

Ni undrar kanske hur det går med mitt projekt? Det går sådär eller gick sådär tills jag skulle blunda bara en kort sekund. Jag skulle vila ögonen en stund bara. Mjo, det slutade nog med att jag somnade snällt. Såg sist på klockan när den var 2.
Ääh, det var ändå ett fånigt projekt.

Jag fick ett spammail idag. Rättare sagt jag fick flera men det var ett som jag verkligen läste och gick in på deras sida som den där Jesika, som mailade mig tipsade om. På den där sidan så hittade jag deras mailadress och har nu skrivit upp dem på en rad olika mailinglistor men jag behöver flera. De ska minsann få känna hur det r att få en hel drös onödig information på mailen. Kanske jag borde skicka min blogg åt dem?
Någon som har ett tips var man inte ska skiva in sin mailadress för att inte få inkorgen full av viagrareklam?

Det här borde vara en tävling. Man skapar ett hotmailkonto och försöker sedan få så många spammail som möjligt innan dagen är slut. Det låter som en pangidé!
Någon som vill vara med?

1 comment:

delpheena said...

nån såndär classmates.com eller nå liknande, jag fick en massa erbjudanden om penisförstoringar efter det! personligen är jag dock helt nöjd med storleken på min, så det fick vara.